Σταθερά στο +5 ο Αγ.Πέτρος (2-1 τους Ίωνες)

Συνεχίζει την πορεία του προς το πρωτάθλημα και την άνοδο στο α΄ τοπικό ο Αγ.Πέτρος, αφού επικράτησε με 2-1 των Ιώνων και διατήρησε το προβάδισμα των 5 βαθμών που έχει από το δεύτερο ΠΑΣ Σφακιωτών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με τον Παπά στο 6΄ λεπτό πήραν το προβάδισμα, για να έρθει ο Αργυρός Π. στο 30΄ λεπτό να βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση ακόμη ενός “τριπόντου”.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν νωρίς με τον Στράτο Σπανό στο 49΄, γκολ που έδωσε άλλη ομορφιά στον αγώνα. Όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σπυράκου.

Διαιτητής: Σπυράκος – Βοηθοί: Μαυροκέφαλου – Ζώτος

ΑΟ Αγίου Πέτρου (Κονιδαρης Δ.): Παπάς, Περδικάρης, Μπρέγκου, Καρακώστας, Κατωπόδης,  ΑργυρόςΠ(88′ Κολλόκας), Περδικάρης, Γαζής(80′ Κατηφόρης), ΑργυρόςΚ(10′ Μπελεγρίνος), Παπάς, Καρτάνος

Ιωνες(Φούντογλου Ν.): Σίμος, Γρίβας, Φυτόπουλος, Φερεντίνος, Νιάφας, Ρέντζις, Καταγής(20′ Μπάλτσας), Χριστοδούλου, Σπανός, Καραμπέτσος(46′ Κυριακίδης), Φούντογλου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολύ καλή εμφάνιση οι αθλητές του ΓΣ Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Το Σάββατο 20/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα, από την έμπειρη ομάδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16, βάζοντας ουσιαστικά αρχή στις επίσημεςαγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜπαράζΑνόδου| Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι ορισμοί της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των «μπαράζ» ανόδου των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τετάρτη  1-5-2023  Ώρα