Πρωταθλήτρια στο Προπαιδικό πρωτάθλημα (2016-2017) η ΑΕ Πρέβεζας (video)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου ο τελικός του Προπαιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  (2016-2017) ανάμεσα στις ομάδες της ΑΕ Πρέβεζας και τον ΠΣ Ένωση Πάργας.

Η ομάδα της ΑΕ Πρέβεζας αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του προπαιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Αντίπαλός της ήταν η ομάδα του ΠΣ Ένωση Πάργας. Η ομάδα του Άγγελου Μπέκα εμφανίστηκε καταιγιστική καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 5-0 και κατέκτησε πανάξια το τρόπαιο. Μάλιστα το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕ Πρέβεζας καθώς μόλις στο 8΄ο Τσουμελέκας με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 17΄ απευθείας φάουλ του Γερονικολού η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 35΄ η ομάδα του Άγγελου Μπέκα διπλασίασε τα τέρματα της με πλασέ του Σπυράκου, και με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 44΄ο Γερινοκολός  αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Παπαγεωργίου και πέτυχε το 3-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.

Για να φτάσουμε στο 54΄όταν ο Σπυράκος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 56΄ ο Σάκο με πλασέ.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Σίσκας-Ντόμαρης

ΑΕ Πρέβεζας (Άγγελος Μπέκας): Πατακιάρας, Ντούρος, Παπαγεωργίου, Ντέντες, Γεωργόπουλος, Παπαδιώτης, Σπυράκος, Ράμμος, Τσουμελέκας, Γερονικολός, Τσίλογλου.

Έπαιξαν και οι: Σάκο, Χάνδρας, Τσόλκας.

ΠΣ Ένωση Πάργας (Γιώργος Πασχοδήμας): Ντέλλας, Dokaj, Κοντοδήμας, Κυριάκης, Μπέλλος, Πασχοδήμας, Παπαθανασίου, Αηδώνης, Σιαβίκης, Μίνα, Χάλκης.

Έπαιξαν και οι: Κατσιμάνης, Κωστήρας, Γάτος, Κώτσιος.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα Γ’ Εθνικής: Οι πρωταθλητές

Το αφιέρωμα της ΕΠΟ στους τέσσερις πρωταθλητές. Καβάλα, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Παναργειακός και Πανιώνιος ήταν οι Πρωταθλητές των 4 ομίλων της Γ’ Εθνικής. Δείτε πώς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής

Πάνω από 2.000 παίκτες, περισσότερα από 100 γήπεδα, δεκάδες ομάδες… Διαβάστε το αφιέρωμα στο μεγαλύτερο, σε συμμετοχή, πρωτάθλημα της χώρας , αυτό της Γ’ Εθνικής,