Πετρόπουλος: «Ομάδα πρότυπο για τη Super League 2 ο Τηλυκράτης Λευκάδας!»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στη Mikriliga.com για την προσπάθεια που επιχειρείται στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να δώσει μάχη με το χρόνο ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμος στην έναρξη της σεζόν, ο Τηλυκράτης Λευκάδας μπήκε δυναμικά στη φετινή χρονιά που αποτελεί ορόσημο για το σύλλογο, καθώς τον βρήκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Super League 2. Τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Λευκάδας, ανέλαβε ένας άνθρωπος με βαρύ βιογραφικό στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος φιλοξενήθηκε στη Mikriliga.com και μίλησε τόσο για τις συνθήκες δουλειάς στον Τηλυκράτη, όσο και για τις πρώτες του εντυπώσεις από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την γεύση που του έχουν αφήσει οι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος:

«Φέτος η Super League 2 μας.. αιφνιδίασε καθώς ξεκίνησε στην ώρα της και ουσιαστικά πιο νωρίς από ποτέ. Οι ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο ξεκίνησαν από νωρίς την προετοιμασία τους, ενώ οι υπόλοιποι χρειαστήκαμε λίγο περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Παρά όμως ότι τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά, καταφέραμε να οργανώσουμε την ομάδα, να γεμίσουμε το ρόστερ μας και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Βάσει των όσων έχουμε δει θεωρώ πως είναι εμφανές το ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν. Καλαμάτα, Χανιά, Καλλιθέα και Ιωνικός θα παλέψουν για την άνοδο και οι υπόλοιποι θα δώσουμε την δική μας μάχη για την σωτηρία. Θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και δεν αποκλείω να δούμε εκπλήξεις. Θα έχουμε και τα πλέι άουτ άλλωστε εκτός από τα πλέι οφ, επομένως νομίζω ότι το ενδιαφέρον θα διατηρηθεί αμείωτο μέχρι το τέλος».

Για το ξεκίνημα του Τηλυκράτη:

«Ο Τηλυκράτης είναι μια ομάδα με σταθερή διοίκηση. Έδωσε τα «κλειδιά» στον Ανδρέα Παντζιαρά, έναν άνθρωπο που τον ξέρουν και τους ξέρει, με πλούσιες παραστάσεις, κατάλληλες για να ανταπεξέλθει στην κατηγορία. Κρατήσαμε έναν κορμό από το περισνό ρόστερ και κάναμε τις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης, παρά τον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο. Έχουμε το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας και έναν πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ. Στα εντός έδρας παιχνίδια, που έχουμε πάρει και τις πρώτες μας νίκες μέχρι στιγμής, δείχνουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Θα πρέπει όμως να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και μακριά από το νησί. Η συγκομιδή μας πρέπει να είναι τέτοια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, που θα μας επιτρέψει να μπούμε δυνατοί στα πλέι άουτ για να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία, που είναι και ο στόχος μας».

Ο Αντώνης Πετρόπουλος πλαισιωμένος από τους ανθρώπους του ΔΣ που «τρέχουν» τον Τηλυκράτη

Για τις συνθήκες δουλειάς στον Τηλυκράτη:

«Το περιβάλλον στην ομάδα είναι ιδανικό. Έχουμε μία διοίκηση που κάνει τεράστια προσπάθεια παρά τις δυσκολίες στην κατηγορία, πληρώνει στην ώρα της και «τρέχει» όλη μέρα για το καλό της ομάδας. Οι άνθρωποι που έχουν τα ηνία θέλουν να βλέπουν τον Τηλυκράτη ψηλά. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΔΣ που πραγματικά μας παρέχουν όλα τα εφόδια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τους κυρίους Γιώργο Βαγενά, Νίκο Κατωπόδη, Θανάση Καραγιάννη και Δημήτρη Κατωπόδη – Ντελημάρη.

Τα πάντα είναι οργανωμένα, υπάρχουν άψογες εγκαταστάσεις και οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σε πολύ καλές συνθήκες. Για παράδειγμα φέραμε ακόμη και ειδικό διατροφολόγο για τους παίκτες, πράγμα που δυστυχώς δεν βλέπουμε σε όλες τις ομάδες. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το γήπεδο, εκτός από το υπάρχον προπονητικό μας κέντρο που είναι «χαλί», έχουν ήδη αποκτηθεί εκτάσεις, όπου θα δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες εγκαταστάσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Αυτό νομίζω είναι πως και το σημαντικότερο, γιατί όταν η διοίκηση σου εξασφαλίζει όλες τις αναγκαίες παροχές, τότε και εσύ αφοσιώνεσαι στο ποδόσφαιρο. Κι εμένα φυσικά με διευκολύνει στη δουλειά μου, καθώς ο Τηλυκράτης «χτίζει» καλό όνομα στην κατηγορία, πράγμα που μου επιτρέπει να προσεγγίσω ακόμα καλύτερους παίκτες, με μεγαλύτερες απαιτήσεις, για να ενισχύσουν την ομάδα. Ο Τηλυκράτης αποτελεί πρότυπο για την Super League 2. Νιώθω πολύ τυχερός που στα πρώτα μου βήματα σε αυτό το πόστο, εργάζομαι σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με μία διοίκηση που με εμπιστεύεται και μου παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια».

Για την συνεργασία με τον Ανδρέα Παντζιαρά:

«Έχουμε μία πραγματικά άριστη σχέση με τον προπονητή και δουλεύουμε μαζί για το καλό της ομάδας. Είναι ένας νέος άνθρωπος, με φιλοδοξίες, που ξέρει καλά την κατηγορία και έχει επωμιστεί το βάρος της παρθενικής χρονιάς της ομάδας στην Super League 2. Πιστεύω πως δείχνοντας την δουλειά του θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να πάει ακόμα ψηλότερα. Βρισκόμαστε σε αγαστή συνεργασία για να πετύχουμε τους στόχους μας με τον Τηλυκράτη».

Σε αγαστή συνεργασία προπονητής και τεχνικός διευθυντής

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Η ομάδα θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, μαζεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να πάρει ώθηση για την συνέχεια. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να ενισχυθούμε ακόμα περισσότερο το Γενάρη, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή και τη διοίκηση. Θα προσπαθήσω και ο ίδιος από τη θέση του τεχνικού διευθυντή να βοηθήσω με τις διασυνδέσεις και τις γνωριμίες μου για να καταλήξουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον δεύτερο γύρο, αλλά και στα πλέι άουτ για να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Το μήνυμα του στον κόσμο:

«Ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια που επιχειρείται και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε στο πλευρό μας τους ανθρώπους του νησιού, που πέρα από την ομορφιά του, δείχνει να «διψάει» για το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ψηλά τον Τηλυκράτη και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Τους χρειαζόμαστε στο γήπεδο, να γεμίζουν τις κερκίδες και να μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».

Πηγή|mikriliga.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...