ΠΑΣ Σφακιώτες| ΟΡΙΣΤΙΚΑ δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα

Δεν κατάφερε να βρει προπονητή και ρόστερ ο ΠΑΣ Σφακιωτών, μέχρι τελευταία στιγμή και έτσι οι υπεύθυνοι που έτρεχαν την ομάδα δήλωσαν την παραίτησή της ομάδα από το πρωτάθλημα.

Δυστυχώς, έγινε το αναπόφευκτό και δεν θα κατέβει ο ΠΑΣ Σφακιωτών στο πρωτάθλημα της α΄ κατηγορίας. Δεν βρήκαν προπονητή, δεν έβρισκαν παίχτες να απαρτίσουν το ρόστερ, οπότε η παραίτηση ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Μία ενέργεια που έφερε την ακύρωση της 1ης αγωνιστικής και μετάθεσή της μία εβδομάδα αργότερα. Ενώ, θα διεξαχθεί και νέα κλήρωση την Τετάρτη 22/9 στα γραφεία της ΕΣΠ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Έτσι μετά τη Φορτούνα Βαλανιδοράχης, ο ΠΑΣ Σφακιωτών γίνεται η δεύτερη ομάδα που παραιτείται από το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί με 12 ομάδες.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα Γ’ Εθνικής: Οι πρωταθλητές

Το αφιέρωμα της ΕΠΟ στους τέσσερις πρωταθλητές. Καβάλα, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Παναργειακός και Πανιώνιος ήταν οι Πρωταθλητές των 4 ομίλων της Γ’ Εθνικής. Δείτε πώς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής

Πάνω από 2.000 παίκτες, περισσότερα από 100 γήπεδα, δεκάδες ομάδες… Διαβάστε το αφιέρωμα στο μεγαλύτερο, σε συμμετοχή, πρωτάθλημα της χώρας , αυτό της Γ’ Εθνικής,