Πανλευκάδιος| Κατηφόρης| “Να πάει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα”

Με αφορμή την κλήρωση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Πανλευκάδιου, Γιώργος Κατηφόρης, μίλησε στο lefkadasportnews.gr, για τα παιχνίδια του κυπέλλου, αλλά και το πρωτάθλημα που έρχεται.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Κατηφόρης

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινάει έχει πολλές ιδιαιτερότητες, κυρίως λόγω της μεγάλης αποχής που έχουν οι ομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και οι ιδιαίτερες καταστάσεις που βιώνουμε στη καθημερινότητα μας. Είναι δύσκολες οι συνθήκες που γίνεται η προετοιμασία της ομάδας φέτος λόγω της πανδημίας και η ετοιμότητα της στα πρώτα παιχνίδια θα είναι ελλιπής.

Παρόλα αυτά εμείς θα συγκεντρωθούμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σίγουρα ο Λούρος που παίζουμε σε κύπελο και πρωτάθλημα είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους παίχτες και θα είναι σε καλύτερη ετοιμότητα. Εύχομαι να ξεκινήσουμε τις αγωνίστηκες υποχρεώσεις μας με δύο ωραία παιχνίδια για να δοκιμάσουμε και τις δυνατότητες μας.

Τέλος θέλω να εκφράσω την αισιοδοξία μου ότι φέτος θα πραγματοποιηθεί μέχρι τέλους το πρωτάθλημα έτσι ώστε να λάβει τέλος όλο αυτό το κακό που έκανε στις ομάδες και στους νέους η κατάσταση που βιώνουμε. Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλες τις ομάδες με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και «κρούσματα».”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...