Πανλευκάδιος – Θρ.Λούρου 2-1

Την πρόκρισή του στον ημιτελικό του πρωταθλήματος έκανε ο Πανλευκάδιος που νίκησε χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση την ομάδα του Θρίαμβου Λούρου με σκορ 2-1. Εκεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Πάργας, αφού ο τοπικός Απόλλων ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΣ Πρέβεζας και ήταν αυτός που προκρίθηκε, αφού οι γηπεδούχοι ευνοούνται και με την ισοπαλία.

Οι παίχτες του Γιώργου Κατηφόρη, ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα  στο παιχνίδι και αφού είχαν 1-2 καλές στιγμές και ένα ακυρωθέν γκολ ως offside, στην συνέχεια πέτυχαν το 1-0 με τον Χασακή στο 17΄ ύστερα από συρτή σέντρα του Τσελάι. Αυτό το σκορ έμεινε ως την ανάπαυλα, αφού δεν είδαμε κάτι το αξιόλογο από τις δύο ομάδες από το γκολ και μέχρι εκείνη την στιγμή.

Η επανάληψη ξεκίνησε με ευκαρία του Πανλευκάδιου που “πέταξε” στα σκουπίδια ο Κολοβός, όμως λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνίδιού, ο Μάκης Δήμας με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε εξαιρετικό ενδιαφέρον για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Βαγγέλη Γκαρτζωνίκα, εκμεταλλεύτηκε την ισοφάριση και το “ψυχολογικό σοκ” ττων γηπεδούχων, πίεσε για την ολική ανατροπή, όμως αυτή δεν ήρθε παρά κάποιες καλές στιγμές που είχε. Ο Πανλευάδιος έδειξε να συνέρχετε όσο μπαίναμε στο τέλος, είχε ακόμη μια καλή στιγμή με τον Κολοβό και την συνέχεια το γκολ από απευθείας κόρνερ του Τουλκερίδη για το 2-1, ήταν αυτό που επανέφερε τις καρδιές των γηπεδούχων στις θέσεις τους

Διαιτητής: Σπυράκος   Βοηθοί: Κωνσταντίνου – Πάσχο

Πανλευκάδιος (Γ. Κατηφόρης): Μπάμπης, Τσελάι, ΧΣ Κοκόλης, Βλάχος, Τριάντος, Μπαλή, ΧΖ Κοκόλης (76′ Γουριώτης), Φλούδας, Κολοβός, Χασακής (67′ Τουλκερίδης), Κούσης (88′ Κόκκαλης).

Θρ.Λούρου (Ε. Γκαρτζονίκας): Μήτσιος, Σάκκος, Κοντογεώργος, Τζιάκος, Θ. Δήμας, Δάρδας, Γκολάκου (87′ Κατσαντώνης), Ζάκκας (87′ Τσάιμος), Χ. Δήμας, Ναστούλης (77′ Λιόντος), Κολιός.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τηλυκράτης| Με επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου superior cup(photos)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου superior cup που διοργάνωσε ο Τηλυκράτης, το προηγούμενο τριήμερο. Ευχαριστούμε τις ομάδες Α.Ο.Πλαγιάς, Άγιαξ Τρικάλων, Πανιώνιο, Οδυσσέα Νυδριού,