Πανιώνιος-Δόξα Λευκάδας: Το καλύτερο ορεκτικό

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Δόξα Λευκάδας την Τετάρτη στις 15:00 για την 20η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στην Αμαλιάδα και με νίκη να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην πρώτη θέση. «Βρισκόμαστε στη διάρκεια ενός απαιτητικού προγράμματος και συνδυαστικά με το βαθμό δυσκολίας της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, όλοι καταλαβαίνουμε πόσο συγκεντρωμένοι αλλά κι έτοιμοι θα πρέπει να παρουσιαστούμε στον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας. Έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές την Δόξα, οπότε δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Παρά τα θέματα με τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε, έχουμε θέληση, διάθεση και κίνητρο ώστε να αγωνιστούμε όπως πρέπει και να επιστρέψουμε στις νίκες», τόνισε ο 31χρονος φόργουορντ του Πανιωνίου, Στέλιος Χάλαρης.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διευρύνουν το σερί τριών νικών που «τρέχουν». «Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την πρώτη ομάδα στη βαθμολογία της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Αυτό μας δίνει ένα κίνητρο και όρεξη για να συνεχίσουμε το σερί νικών που έχουμε χτίσει ως τώρα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό το ματς και θα φανεί στο γήπεδο τι αποτέλεσμα θα έχουμε», ανέφερε ο 20χρονος φόργουορντ της Δόξας Λευκάδας, Γιάννης Ευσταθιάδης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...