Πάρταρε στο Μεγανήσι ο Μάτζικ Τζόνσον!

Μετά το πέρασμά του από το Σκορπιό ο Μάτζικ Τζόνσον έδεσε στο Μεγανήσι και συγκεκριμένα στο βαθύ όπου πάρταρε με την παρέα του στην πολυτελή θαλαμηγό του.

Ο Μάτζικ Τζόνσον περνάει καλά στην Ελλάδα και δεν το κρύβει. Μετά λοιπόν την Μύκονο, την Σαντορίνη και το πέρασμα από την Ακρόπολη και τον Ισθμό, το πρόγραμμά του περιαλάμβανε αυτή την φορά βόλτα με σκάφος γύρω από τον Σκορπιό. Και όχι μόνο.

Ο Hall of famer γκαρντ, με τον οποίο είχε επικοινωνία πριν μερικές ημέρες ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβασε αρχικά μία φωτογραφία από τον Σκορπιό και στην συνέχεια μία σειρά από post που τον δείχνει να περνάει καλά στο σκάφος, όπου συνδύασε ένα φανελάκι των Λέικερς με πράσινη γραβάτα, πράσινη περούκα και χορό, ενώ η βραδιά έκλεισε με βεγγαλικά.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24