Ο Τηλυκράτης ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ

Η λευκαδίτικη ομάδα δήλωσε τη χαρά της, για την παρουσία εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε εκδήλωση για τα 90 χρόνια του συλλόγου. 

Πανονίκος Κατωπόδης/ panonikoskatopodis@gmail.com

Η καλή σχέση του δικεφάλου του Βορρά με τον Τηλυκράτη στο θέμα των ακαδημιών είναι άρτια. Εξού και η παρουσία του εκπροσώπου του «Δικεφάλου του Βορρά», Κώστα Λαγωνίδη στην εκδήλωση της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τηλυκράτης Λευκάδας ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμμέτοχη της εκ του εκπροσώπου της κ. Κώστα Λαγωνίδη στην εκδήλωση μας “ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ”.

Η παρουσία του αγαπητού φίλου κ. Λαγωνίδη μας χαροποίησε ιδιαίτερα και επιβεβαίωσε την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και του Τηλυκράτη. Προσβλέπουμε και ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας στο μέλλον θα είναι εξίσου αποτελεσματική προς όφελος των νέων αθλητών των ακαδημιών μας.

Το Δ.Σ.».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολύ καλή εμφάνιση οι αθλητές του ΓΣ Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Το Σάββατο 20/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα, από την έμπειρη ομάδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16, βάζοντας ουσιαστικά αρχή στις επίσημεςαγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜπαράζΑνόδου| Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι ορισμοί της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των «μπαράζ» ανόδου των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τετάρτη  1-5-2023  Ώρα