Ο Άγγελος Μπέκας μιλάει για την κατάσταση με τον κορονοϊό

Ο Άγγελος Μπέκας, προπονητής της ΑΕ Πρέβεζας και υπεύθυνος των ακαδημιών Athlopolis, μίλησε στο Lefkadasportnews.gr για τις δύσκολες στιγμές που ζούμε με την πανδημία του covid-19.



Ο έμπειρος προπονητής, που έχει προπονήσει μεταξύτ άλλων και ΠΑΣ Πρέβεζα και Τηλυκράτη τοποθετήθηκε για το πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, για το μέλλον, το πρωτάθλημα και την φυσική κατάσταση των αθλητών.

Πιο αναλυτικά ο Άγγελος Μπέκας:

Πως είναι μακρυά από τον αθλητισμό και τι λείπει περισσότερο: “Σίγουρα το να απέχεις από τον αθλητισμό είναι μια μεγάλη απώλεια για όλους εμάς. Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος και σε κάθε τι που προκύπτει σκέφτομαι θετίκα! Περισσότερο μου έχει λείψει να βλέπω τα πρόσωπα των μικρών αθλήτων χαρούμενα κάθε φόρα που έρχονταν για προπονηση. Τέλος ένα συναίσθημα που μου έχει λείψει είναι αυτό το γλυκό άγχος που βιώναμε με τις ομάδες μου πριν τα ματς.”

Η μετά covid-19 εποχή, θα έχει επιπτώσεις: “Πιστεύω οτι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι θα τις ξεπεράσουμε.”
Για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα: “Tο θεωρώ δύσκολο αλλά όχι εφικτό μετά από 2 μηνες απραξίας να τερματίσουμε τη σεζόν.”
Για την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών: “Eγώ προσωπικά έχω έρθει σε επαφή μαζί τους με μικρά προγράμματα γυμναστικής, ώστε να μην χανόμαστε και να διατηρούμε κατά το δυνατόν την φυσική μας κατάσταση.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Elite League| Ξεκινά στα Άνω Λιόσια το Final 4 της συναρπαστικής διοργάνωσης (pic)

Τέσσερις ομάδες, ένα τρόπαιο και δυο εισιτήρια ανόδου επισφραγίζουν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων μια συναρπαστική σεζόν της άκρως ανταγωνιστικής Elite League, της οποίας το