Νίκος Τυπάλδος στον Prisma 91,6: “Ποτέ δεν ετέθη θέμα αγωνιστικού χώρου από την Super League 2 όταν αναβαθμίζαμε το γήπεδο Πλάτωνας Γληγόρης”

Με αφορμή τα σχόλια τα οποία έχουν γραφτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με την κατάσταση που παραδόθηκε το γήπεδο Πλάτωνας Γληγόρης από την προηγούμενη δημοτική αρχή , έκανε παρέμβαση στον Prisma 91,6 ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Τυπάλδος.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι ήταν αντιδήμαρχος από 1-1-2023 μέχρι 31-12-2023 και στην αρμοδιότητα του ήταν το δημοτικό στάδιο Πλάτωνας Γληγόρης. “Πρέπει να πω ότι οι αιχμές δεν έχουν ακουστεί επίσημα από την ομάδα, όμως επειδή πλανώνται διάφορα πράγματα στα social media οφείλω να δώσω κάποιες διευκρινίσεις”

“Από τα τέλη Μαΐου που ξεκίνησε ο Τηλυκράτης τα μπαράζ ανόδου τόσο εγώ όσο και η υπηρεσία του δήμου προσπαθήσαμε να ενημερωθούμε για τις προϋποθέσεις και αυτά που χρειάζονται το γήπεδο με την προοπτική της ανόδου της super league 2.

Η υπηρεσία ενημερώθηκε μέσα από την σχετική νομοθεσία και την ενημέρωση που είχε και εγώ από την ενημέρωση της super league 2 και με τους ανθρώπους του Τηλυκράτη που βοήθησαν.

“Αυτό έγινε για να ήμασταν προετοιμασμένοι. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι για να ξεκινήσει κάτι στον δήμο, πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία, για την δέσμευση χρημάτων αλλά και την δημιουργία μελετών και όλα αυτά τα γραφειοκρατικά που κάνουν τις διαδικασίες τόσο αργές.

Από την ενημέρωση που είχαμε εισπράξαμε πως όλα καλά είναι στο γήπεδο και δεν θέλει κάτι, εκτός από την αναβάθμιση σε ανώτατη κατηγορία που πήρε απόφαση τότε το δημοτικό συμβούλιο και που αναβαθμίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία των γήπεδο.

Όλα αυτά μέχρι τις αρχές Αυγούστου όπου ξαφνικά μπήκαν οι απαιτήσεις της λίγκας μας κοινοποίησαν ότι το γήπεδο χρειάζεται αίθουσα τύπου, κάποια πράγματα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και των διαιτητών, wifi δημοσιογραφικά γραφεία, ξεχωριστή κερκίδα για την ομάδα των φιλοξενούμενων, προβολείς κ.α

Για τους προβολείς ξεκίνησε κατευθείαν η τεχνική υπηρεσία και έκανε μελέτη την οποία πήρε και ο βουλευτής μήπως μπορέσει να εξασφαλίσει την χρηματοδότηση, μετά έτυχε η Θεσσαλία και όλα είναι γνωστά.

Εμείς τότε ως δήμος αφού δεν είχαν γίνει όλα όσα έπρεπε από τις τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες όπως οι μελέτες και τα λοιπά, με εργάτες του δήμου και με την βοήθεια ανθρώπων της διοίκησης και φίλων του σωματείου κάναμε αρκετές παρεμβάσεις.

Φτιάξαμε τόσο την κερκίδα αλλά και τα αποδυτήρια και πολλά άλλα. Γήπεδο ελέγχθηκε από την αστυνομία και την πυροσβεστική από πολιτικό μηχανικό της super league πουθενά και ποτέ δεν μπήκε θέμα για τον αγωνιστικό χώρο ούτε και έγινε σύσταση ούτε ειπώθηκε κάποιο σχόλιο.

Τέλη Αυγούστου χωρίς να μας υποχρεώσει η λίγκα για την ενίσχυση του γηπέδου κάναμε ολική επανασπορά, από τη στιγμή που δόθηκε σε χρήση έκλεισε δύο φορές για συντήρηση και μερικοί επανασπορά και μέχρι 31-12 που έπαιξε κάποιος αγώνες ο Τηλυκράτης στην Λευκάδα δεν ετέθη θέμα του γκαζόν κτλ.

Ως φίλαθλος του Τηλυκράτη και εγώ στεναχωριέμαι με αυτή την κατάσταση, πρέπει όμως να κοιτάξουμε σε παράγοντες εκτός της Λευκάδας για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Πηγή| www.lefkadatoday.gr

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24