Νίκος Λευκάδας| Δουβίτσας: “Μας κέρδισαν στη δύναμη”

Την ακόλουθη δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr έκανε ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας κ. Νίκος Δουβίτσας μετά την ήττα από τον Φάρο Κερατσινίου:

«Η ομάδα μας σήμερα δεν παρουσιάστηκε δυνατή. Μας έλειπε πολύ η δύναμη ειδικά μέσα στην ρακέτα και αυτό φαίνεται από τα σχεδόν διπλάσια ριμπάουντ του Φάρου. Παίκτριες-κλειδιά δεν πήγαν καλά επιθετικά. Παρ΄ όλα αυτά, ήμασταν μπροστά για τρία δεκάλεπτα. Χάσαμε πέντε λέι-απ, δηλαδή δέκα εύκολους πόντους και το βασικότερο είναι ότι ο Φάρος κέρδισε 29 βολές, ενώ εμείς 15.

Οι διαιτητές άφησαν το πολύ σκληρό παιχνίδι του Φάρου, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Αν θέλουμε να είμαστε στην τετράδα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Χάσαμε ένα παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να ρεφάρουμε αυτή την ήττα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, κέρδισε δίκαια»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολύ καλή εμφάνιση οι αθλητές του ΓΣ Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Το Σάββατο 20/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα, από την έμπειρη ομάδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16, βάζοντας ουσιαστικά αρχή στις επίσημεςαγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜπαράζΑνόδου| Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι ορισμοί της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των «μπαράζ» ανόδου των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τετάρτη  1-5-2023  Ώρα