Νίκη Λευκάδας: Φιλικό ξεμούδιασμα με Καστοριά – Ευχαριστημένος ο Δουβίτσας.

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι για την σεζόν που έρχεται έδωσε η Νίκη Λευκάδας την Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμιάς Καστοριάς και έδωσε την ευκαιρία στις παίχτριες της Νίκης, να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων. Η επικράτηση των κοριτσιών του Δουβίτσα, που έδειξαν καλό πρόσωπο για την χρονική στιγμή που βρισκόμαστε, ήταν εύκολη. Ενώ, δεν κρατήθηκε σκορ.

Ευχαριστημένος δήλωσε ο Νίκος Δουβίτσας, από τον ρυθμό και την εικόνα που είχαν τα κορίτσια: Το σημερινό φιλικό(σ.σ. της Κυριακής), μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από την ρουτίνα των προπονήσεων και να ξεκουράσουμε κάποιες παίχτριες που έχουν μικροπροβλήματα. Το θετικό για εμάς είναι ότι οι ξένες μας είναι προσαρμοσμένες 100% στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και έχουν δέσει με την ομάδα πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενα. Συνεχίζουμε τις διπλές προπονήσεις και αυτή την εβδομάδα καθημερινά και θέλω να πιστεύω ότι μέρα με την μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24