Νίκη Λευκάδας: Ντέμρπι τριάδας με Δάφνη Αγ.Δημητρίου! (7/4-14:00)

Τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α1 δίνει η Ομάδα Γυναικών του Συλλόγου μας. Αντίπαλος μας η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, με την οποία ισοβαθμούμε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, μία νίκη κόντρα στην ομάδα του Μπραχαμίου μας εξασφαλίζει ουσιαστικά την παρουσία μας στην τετράδα των play-off και μας δίνει σημαντικότατο πλεονέκτημα και για την τρίτη θέση, με δεδομένη και την εκτός έδρας νίκη μας στο Κλειστό της Θεομήτορος με 55-57 τον Γενάρη. Παράλληλα θα υπάρχει και το πλεονέκτημα του 2-0 στις νίκες σε περίπτωση που οι δυο ομάδες συναντηθούν στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος.

Σας καλούμε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας την Κυριακή 7/4 στις 14:00!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολύ καλή εμφάνιση οι αθλητές του ΓΣ Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Το Σάββατο 20/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα, από την έμπειρη ομάδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16, βάζοντας ουσιαστικά αρχή στις επίσημεςαγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜπαράζΑνόδου| Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι ορισμοί της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των «μπαράζ» ανόδου των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τετάρτη  1-5-2023  Ώρα