Νίκη Λευκάδας| Νίκος Δουβίτσας: “Σημαντικό το ματς με ΠΑΟΚ”

Δηλώσεις για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έκανε ο τεχνικός της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δoυβίτσας:




Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς και ήμασταν κοντά στο σκορ χωρίς να έχουμε ευστοχία στα 3ποντα παίξαμε στοχευμένα και έξυπνα. Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς λόγο χάσαμε από την αρχή την συγκέντρωση μας και με λάθη από τις ψηλές μας και δυο τρεις γρήγορες επιθέσεις από τα γκαρντ μας χάσαμε την επαφή με τον αντίπαλο. Παίξαμε μια ζώνη 3-2 και αλλάξαμε την κατάσταση αλλά δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Προχωράμε παρακάτω και πάμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ όπου θα είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τους δυο μας. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολύ καλή εμφάνιση οι αθλητές του ΓΣ Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Το Σάββατο 20/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα, από την έμπειρη ομάδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16, βάζοντας ουσιαστικά αρχή στις επίσημεςαγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜπαράζΑνόδου| Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι ορισμοί της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των «μπαράζ» ανόδου των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τετάρτη  1-5-2023  Ώρα