Μπάσκετ: Στην Αβελίνο ο Ντεζ Ουέλς

Όταν ο Ντέζμιν Ουέλς στις 22 Οκτωβρίου πετύχαινε 27 πόντους (4/4 τριπ.) απέναντι στον Ολυμπιακό, όλοι πίστευαν ότι παρά το 95-94 με το οποίο είχαν «αποδράσει» οι «ερυθρόλευκοι», πως η νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας αλλά και η Basket League, είχαν βρει ένα νέο πρωταγωνιστή,

Ωστόσο, ο άστατος χαρακτήρας του τον έθεσε εκτός Λευκάδας, με τον 25χρονο Αμερικάνο σε 9 παιχνίδια να έχει 16,8 πόντους και 3,2 ριμπάουντ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο NBDL με τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλού, έχοντας 12,9 πόντους σε 29 παιχνίδια.

Η δεύτερη απόπειρα του στην Ευρωπαϊκή ήπειρο έρχεται τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου ο Ουέλς συμφώνησε με την Ιταλική Αβελίνο, με όλους να περιμένουν αν ο εκκεντρικός Αμερικανός ολοκληρώσει τη σεζόν.

basketa.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολύ καλή εμφάνιση οι αθλητές του ΓΣ Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Το Σάββατο 20/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα, από την έμπειρη ομάδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16, βάζοντας ουσιαστικά αρχή στις επίσημεςαγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜπαράζΑνόδου| Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι ορισμοί της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των «μπαράζ» ανόδου των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τετάρτη  1-5-2023  Ώρα