Με μεγάλη επιτυχία το FESTIVAL TAEKWON-DO KICK BOXING LEFKAS OPEN

Μια σημαντική και μεγάλη εκδήλωση για το σύλλογό μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία την 30 Μαρτίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας. Το FESTIVAL TAEKWON-DO KICK BOXING LEFKAS OPEN μετά από 7 χρόνια επανήλθε και διεξήχθη με επιτυχία αφού συμμετείχαν 11 σύλλογοι και 250 αθλητές από την Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα συμμετείχαν αρκετοί διακριθέντες αθλητές του Ταεκβοντο και του  Κικ Μποξ στα αγωνίσματα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ( TUL ,ΜΑΧΗ) και του KICK BOX ( Light contakt-kick Light)  από αναγνωρισμένους συλλόγους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

ΑΣ ΑΛΙΚΙΜΟΣ ΑΚΡΑΤΑΣ ,ΑΟ ΑΤΛΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ,  ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΣ ΝΥΔΡΙΟΥ,  ΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΒΕΡΡΟΙΑΣ, ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ,  ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΡΤΑΣ,  ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,  ΑΟ ΗΝΙΟΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,  ΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΠΣ ΔΑΥΛΕΙΑΣ .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του προπονητή του ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΝΥΔΡΙΟΥ Καββαδία Ευστάθιου και  με τη συνδιοργάνωση της Π.Ε ΛΕΥΚΑΔΑΣ ,καθώς και την έγκριση των Ομοσπονδιών του Ταεκβοντο ( ΑΟΤΕ) και του Κικ Μποξ ( ΠΟΚ)  και αποτελεί τη γιορτή των Μαχητικών αθλημάτων για το Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ . 

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους :

1.τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ. Δουβιτσα Αντωνιο για τις ενέργειές του για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης. 

2.Τον Βουλευτή Ν. Λευκάδας κ. Καββαδα Αθανάσιο. 

3. Τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμου κ Πολιτισμου κ. Βεργίνη Σπυριδωνα.

4.Την Αντιδήμαρχο τεχνικων εργων κ. Ρεκατσινα Σεβαστη.

5.Τον Αντιδήμαρχο Πολιτικης Προστασιας κ. Λαζαρη Νικολαο.

6. Τον Περιφερειακο συμβουλο κ. Πλαγιωτη Γεωργιο.

Επίσης, Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας ,την εταιρεία ΣΥΡΡΑΚΟ  για το προϊόντα που πρόσφερε στους αθλητές μετά το τέλος των αγώνων και την εταιρεία SEVEN HELLAS για την προσφορά T- Shirt στους διαιτητές και εθελοντές της εκδήλωσης. 

Τέλος, συγχαρητήρια στους εθελοντές και στους διαιτητές που βοηθήσαν τα μέγιστα την εκδήλωση, στους γονείς και σε όλους του αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολύ καλή εμφάνιση οι αθλητές του ΓΣ Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Το Σάββατο 20/04/24 διεξήχθη στα Γιάννενα, από την έμπειρη ομάδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΗπείρου, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16, βάζοντας ουσιαστικά αρχή στις επίσημεςαγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜπαράζΑνόδου| Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι ορισμοί της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των «μπαράζ» ανόδου των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τετάρτη  1-5-2023  Ώρα