ΛΙΟΝΤΟΣ: “Δεν θα κάναμε ένσταση”

Ένας μικρός θόρυβος γίνεται σχετικά με την αμέλεια του πάγκου του Τηλυκράτη να αφήσει την ομάδα να τελειώσει τον τελικό κυπέλλου, με έναν “μικρό” και να κινδυνεύει να τιμωρηθεί(Διαβάστε εδώ). Από εκείνο το σημείο κα μετά μάλιστα τα σενάρια δίνουν και πέρνουν, ενώ έχει ξεκαθαριστεί από εμάς, πως και να γίνει ένσταση από κάποια ομάδα, οι νομικοί και η ΕΠΣ θα έχει πολύ δουλειά, καθώς η παράβαση έγινε σε τελικό κυπέλλου.

Θέση για το θέμα, πήρε και ο Πρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας, κ. Λιόντος, ο οποίος έκανε μια δήλωση στο lefkadanews.com, που θύμισε, άλλες εποχές, ρομαντικές. Ο Πρόεδρος, του Εθνικού, ξεκαθάρισε ότι και να κέρδιζε ο Τηλυκράτης το κύπελλο, δεν θα γινόνταν ένσταση. Οι αγώνες καιρδίζονται στα γήπεδα και μόνο εκεί.

Πιο αναλυτικά, όσα είπε:

Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο μας είπε. Η  αλλαγή δεν επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού συνέχισε για να τονίσει ότι `ο Εθνικός σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει ένσταση. Δεν θα το κάναμε ακόμα και αν ο Τηλυκράτης κέρδιζε τον αγώνα. Δεν ξέρω ποιος μπήκε ίσως να έγινε ένα λάθος της στιγμής. Για μένα οι ομάδες πρέπει να παίζουν χωρίς περιορισμούς. Ο τελικός ήταν ένα ντέρμπι, μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο Τηλυκράτης είναι μια καλή ομάδα, μια ομάδα Γ Εθνικής. Δεν θα είχε ουσία να κερδίζαμε τον αγώνα στα χαρτιά.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δόξα Λευκάδας| Συγχαρητήρια στο Μίλωνα

Η Δόξα Λευκάδας, έδωσε συγχαρητήρια στο Μίλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1. Η Ανακοίνωση Η Α.Ε. Δόξα Λευκάδας, συγχαίρει τον

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Λεπτό προς λεπτό η 5η αγωνιστική

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη των σκορ στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για τη Γ’ Εθνική. Μετά τους αγώνες δείτε αναλυτικά τα