Κύπελλο| ΕΠΣ Π-Λ| Νίκη με 1-0 και πρόκριση για το Θρίαμβο Λούρου, επί του Απόλλων Πάργας

Ολοκληρώθηκε η Β΄ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας μετά την πρόκριση του Θρίαμβου Λούρου επί του Απόλλωνα Πάργας και πλέον είναι γνωστές και οι τέσσερις ομάδες που θα «κονταροχτυπηθούν» στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που έγινε στα Τέμπη.

Μετά τον Τηλυκράτη Κ-19, τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Ερμή Καναλίου που είχαν σφραγίσει την πρόκριση την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Θρίαμβος Λούρου, συμπληρώνει την τελική τετράδα του θεσμού του κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάννου , χάρη στο αυτογκόλ (19′) του Καλαμπόκη, κέρδισε (1-0) τον Απόλλωνα Πάργας στον Λούρο.

Στην επανάληψη γκολ που πέτυχε ο Γεωργίου με απευθείας κόρνερ ακυρώθηκε από τον κ. Σπυράκο.

Στο 75΄ ο Μαργώνης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Τσόγκας- Κώτσης

Θρίαμβος Λούρου (Γιώργος Γιάννος): Μήτσιος,  Χεμπέγια, Κακιώνης, Λάκκας, Πάνου, Ντάβανος (90΄ Σάκκος), Μαργώνης, Δήμας, Γεωργίου,  Κολιός Γ. (67΄ Σούρδης), Γρηγορίου.

Απόλλων Πάργας (Γιώργος Πετσίνης): Κωνσταντάκος,  Κωνσταντίνου, Καλαμπόκης, Ευαγγέλου, Μπέλλος Α., Μπίκας, Αναστασιάδης, Murja (46΄ Μπέλλος Χ.), Πλασκασοβίτης (69΄ Παπακίτσος), Τσαλούκας (46΄ Ντόκος), Αναστασίου (56΄ Βέρμπης).

Βησσαρίων Σάκκος

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Τα αποτελέσματα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών των ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Αναγέννηση Περιβολίου – Αμβρακικός Βόνιτσας 0-3 Θύελλα