Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης – Τηλυκράτης 0-2(VIDEO)

Νικηφόρα ήταν η πάντα επικίνδυνη πρεμιέρα του Τηλυκράτη απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα των Γρεβενών, Αστέρα Καληράχης, με τους “κυανέρυθρους” να επικρατούν 2-0 και να μπάινουν με το…δεξί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Οι παίχτες του Γιάννη Νταλακούρα με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από τα Γρεβενά, ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν ο Λίτσκα είχε σταθεί πιο τυχερός.

Το 2-0 για τον Τηλυκράτη διαμορφώθηκε με δύο πανομοιότυπα τέρματα, καθώς τόσο στο 8’ όσο και το 30’ ο Αλωπούδης σέρβιρε με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ και ο Ρούσσης με κεφαλιές παραβίασε δις την εστία του Κτηνοτροφικού Αστέρα. Στο 42’ το σουτ Κοτζαντίσογλου έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι. Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 65’ με τον Λίτσκα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και στο 72’ όμως το γυριστό σουτ του Σάλο πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τηλυκράτη.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Κοκκινίδης, Κωτσούλας, Λιούρας (55’ Ρούσσης), Μπόζιαρης, Δημητριάδης, Μπαλίτσας, Σάλο, Κοτσαντίσογλου (65’ Αποστολίδης), Τσιαρσιώτης, Τσακνάκης (70’ Ντόλιας), Λιάκος (55’ Χαραλαμπίδης).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Νταλακούρας): Κουτογλίδης, Κούσας, Ρούσσης, Ντόβας, Μπαρούτας, Νταντίδης, Αλωπούδης (62’ Περιστέρης), Πετράκος (85’ Καταγής), Ριμπέιρο (52’ Τσελάι Λ.), Κολοβός (85’ Βλάχος), Τσελάι Ρ. (65’ Λίτσκας).

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Πηγή| greveniotis.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...