Κοσμοσυρροή στο Στάδιο για το ντέρμπυ

Κατάμεστο ήταν το Δημοτικό Στάδιο “Πλάτωνας Γληγόρης” από τους Λευκαδίτες και όχι μόνο φιλάθλους, που ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των δύο προτωπόρων της βαθμολογίας, του γηπεδούχου Τηλυκράτη και του Πανλευκάδιου.

Στο να δούμε τόσο κόσμο στο γήπεδο, ούτε σε Γ΄ Εθνική δεν είχε πάνω από 1500 θεατές, εκτός από τη δυναμικότητα και τη βαθμολογική θέση των δύο “μονομάχων”…βοήθησαν και τα τελευταία γεγονότα ανάμεσα στα δύο σωματεία, με ανταλλαγή ανακοινώσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ουρά στο εκδοτήριο του σταδίο ξεπερνούσε τα 50 μετρά λίγα μόλις λεπτά πριν τη σέντρα του παιχνιδιού, ενώ μέχρι και το τέλος του πρώτο ημιχρόνο, ο κόσμος έμπαινε κατά δεκάδες στο στάδιο.

Δυστυχώς, η βροχή και γενικά οι καιρικές συνθήκες της τελευταίας μισής ώρας παιχνιδιού, δεν βοήθησε πολλούς να μείνουν μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εικόνα του γηπέδου, όπως έλεγε ο περισσότερος κόσμος θύμιζε το ένδοξο παρελθόν, όπου κάθε Κυριακή μικροί και μεγάλοι κατέκλυζαν από ακρη σε άκρη του γηπέδου.

ΥΓ. Καλό θα ήταν να έρχονταν συνέχεια ο κόσμος στο γήπεδο για το ίδιο το άθλημα και όχι να περιμένει να δει άλλα διάφορα πράγματα που σκέφτονταν ορισμένοι, καθώς όλοι οι πρωταγωνιστές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και στις δυναμικές προσωπικότητες που έχει ο καθένας ξεχωριστά.
DSCN3187 DSCN3188 DSCN3190 DSCN3217 DSCN3219 DSCN3242

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δόξα Λευκάδας| Συγχαρητήρια στο Μίλωνα

Η Δόξα Λευκάδας, έδωσε συγχαρητήρια στο Μίλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1. Η Ανακοίνωση Η Α.Ε. Δόξα Λευκάδας, συγχαίρει τον

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Λεπτό προς λεπτό η 5η αγωνιστική

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη των σκορ στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για τη Γ’ Εθνική. Μετά τους αγώνες δείτε αναλυτικά τα