ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ – ΚΑΤΟΥΝΑ 1-0

Νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού στο «Κατερίνα Θάνου» για την 20η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Π-Λ, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Κατούνας χάρη σε τέρμα του Βασίλη Μπόμπορη στο 74ο λεπτό.

Το φτωχό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα αφού η ομάδα του Κεραυνού ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα και έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κατούνας περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα την ομάδα του Κεραυνού.

Διαιτητής: Ζιώγας – Βοηθοί: Λάζαρης-Χουλιάρας

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Ανδριανός Παπαδήμας): Καλδάνης Θ., Μπόμπορης Α., Μαλέσκος, Δήμος (68΄Καλδάνης Ξ.), Παπασπύρος, Φέκκας (59΄Γεωργαλής), Μπόμπορης Β., Ρακόπουλος, Παλιάτσος, Κούσης, Τζιάκος.

Κατούνα (Φώτης Μπάλτσας): Καρφάκης, Σέρβος, Τσελάι (68΄Φωτεινός Κ.), Καββαδάς, Διγενής, Καλογέρης, Μπάλτσας, Φωτεινός Ε., Πετούσης, Φέτσης (Προξενίας), Κρητικός (62΄Φωτεινός Π.).

πηγή: sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24