Ευχές Δημήτρη Διαμαντίδη στον απόλυτο “πράσινο” γάμο στη Λευκάδα.

Ο απόλυτος Παναθηναϊκός γάμος έγινε στη Λευκάδα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ευχήθηκε μέσω βίντεο-μηνύματος στους νεόνυμφους καλούς απογόνους. Το κασκόλ του γαμπρού και το πράσινο προσκλητήριο.
panathinaikosgamoslefkada-1

Η αγάπη ενός ζεύγους για τον Παναθηναϊκό εκφράστηκε στον απόλυτο βαθμό μέσα από το γάμο τους.

Ο Στέφανος και η Αλεξάνδρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά προ ημερών και από το προσκλητήριο φαίνονταν οι… πράσινες διαθέσεις τους.

Στο γλέντι μετά την εκκλησία ο γαμπρός εμφανίστηκε φορώντας κασκόλ του Παναθηναϊκού. Η έκπληξη της βραδιάς όμως ήταν άλλη: προβλήθηκε ένα βίντεο σε γιγαντοοθόνη, με τους δύο νεόνυμφους στο ΟΑΚΑ φορώντας μπλούζες Διαμαντίδη και… ξαφνικά εμφανίστηκε ο «Μήτσος» που τους έστειλε τις ευχές του υπό τους ήχους του ύμνου του Παναθηναϊκού, ενώ χάρισε και μια υπογεγραμμένη φανέλα στον γαμπρό.
3-33 2016-10-30_1404-750x375

«Στέφανε και Αλεξάνδρα η ώρα η καλή, να είστε πάντα καλά, με υγεία και καλούς απογόνους», ανέφερε μέσα σε αποθέωση ο “3D” και ιστορικός αρχηγός του «τριφυλλιού».

photo: aromalefkadas.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24