Ερμής Σχηματαρίου-Δόξα Λευκάδας: Για μια θέση στα playoffs

Ο Ερμής Σχηματαρίου αντιμετωπίζει την Δόξα Λευκάδας την Τετάρτη στις 16:00 για τα play in, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των playoffs με μειονέκτημα έδρας την Ελευθερούπολη, ενώ ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον νικητή του Παπάγου-Μύκονος, με την ομάδα που θα επικρατήσει στο ζευγάρι αυτό να αναμετράται στα playoffs με τον Πανιώνιο.

Oι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, όπου είχαν φέτος 11 νίκες και 4 ήττες. «Την Τετάρτη δίνουμε ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς έως τώρα με αντίπαλο την Λευκάδα. Με νίκη κατακτάμε την 7η θέση και μπαίνουμε στα playoffs. Ερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας μετά από πολλά αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη. Καλούμε τον κόσμο του Σχηματαρίου να γεμίσει το κλειστό, έτσι ώστε να μας δώσει ώθηση για να πετύχουμε πετύχουμε στόχο μας», ανέφερε ο 29χρονος γκαρντ του Ερμή Σχηματαρίου, Δημήτρης Γερομιχαλός.

Οι φιλοξενούμενοι επιστρέφουν στο γήπεδο όπου είχαν χάσει με 75-66 στις 2 Δεκεμβρίου με στόχο την πέμπτη τους νίκη μακριά από τη Λευκάδα στο φετινό πρωτάθλημα. «Ο πρώτος στόχος της ομάδας έχει επιτευχθει και τώρα κοιτάμε μπροστά μας για το κάτι παραπάνω. Ερχομαστε αντιμέτωποι με μια πολύ καλή ομάδα του Ερμη Σχηματαρίου και μπορώ να πω πως θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαι σίγουρος πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί για όλη την διάρκεια του», τόνισε ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ της Δόξας Λευκάδας, Διονύσης Σκουλίδας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...