ΕΠΣ Π-Λ| Πανλευκάδιος – Αχέρων Καναλακίου 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε Πανλευκάδιο και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.



Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, ενώ στην επανάληψη ο Κούτσικος είδε την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι ύστερα από ωραία εκτέλεση κόρνερ.

Στο 16΄ έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όταν ο Ορφανός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κάτσενου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 30΄ ο Κούσης με ψύχραιμο πλασέ από κοντά, ισοφάρισε για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μετά από ασίστ του Φέτση.

Ο Πανλευκάδιος, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό στο Καναλάκι.


Διαιτητής:
Ζιώγας

Βοηθοί: Τσόγκας-Πάτσης

Πανλευκάδιος(Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης Χ.Σ., Κολάγκι (89΄ Χριστοδούλου), Τσιάβος, Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ. (87΄ Τζόλος), Τουργέλης, Γαζής (67΄ Αργυρός), Ορφανός (78΄ Καρελής), Κούτσικος.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Κάτσενος, Ζδράβος, Αθανασίου (49΄ Ελέζι), Φράγκος, Πάνος, Τσαγκαλίδης (56΄ Λουκούμης), Φέτσης (66΄ Νικολάου), Κούσης, Μπέλλος, Τζίμας, Μήλιος (82΄ Κυριάκης)

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...