ΕΠΣ Π-Λ: Λίγοι οι διαιτητές στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Κοιτάζοντας τους πίνακες που ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της α΄ και β΄ κατηγορίας, το μάτι μου έπεσε σε ένα πολύ περίεργο γεγονός, καθώς στο παιχνίδια της β΄ κατηγορίας μετάξυ Ίωνες-Μεγανήσι, σφυρίζει η ίδια διαιτητική τριάδα(Γκαρτζωνίκας-Ρούσος Γ.-Ριζογιάννης), που σφυρίζει Σφακιώτες-Κανάλι και το περίεργο είναι ότι το ένα ματς τελειώνει στις 15.00μμ και το άλλο που θα γίνει σε γήπεδο 20χλμ μακρυά αρχίζει στις 16.00μμ.

Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση στον Αγ.Νικόλαο(Δείτε σχετικό πινακάκι) αρχίζει στις 13.00μμ και τελειώνει γύρω στις 15.00μμ, μέχρι να συμπληρωθεί και το φύλλο αγώνα και η άλλη αναμέτρηση στους Σφακιώτες είναι προγραμματισμένη για τις 16.00μμ. Εκτός και αν ξέρουν ότι η μία αναμέτρηση δεν θα γίνει, οπότε πάμε πάσο.

Βέβαια υπάρχει και η διαιτητική τριάδα(Μπαϊλης, Σίσκας, Κούτρα), που έχει διπλή αποστολή την Κυριακή σε Φιλιππιάδα και Αγ.Γεώργιο, αλλά η διαφορά τις ώρας είναι τέτοια που επιτρέπει.

Συμπέρασμα όλων αυτών και αν βάλεις υπόψιν σου και τα ματς της α΄ κατηγορίας του Σαββάτου, δεν μπορεί να είναι άλλο από το ότι δεν υπάρχουν διαιτητές για να καλύψουν τις ανάγκες της ένωσης.
screenshot_5

Share This Post

Δείτε περισσότερα...