ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα (16.30΄) στο Εθνικό Στάδιο Πρέβεζας, με αντίπαλες τις ομάδες Ερμής Καναλίου και Θρίαμβος Λούρου.

Στη συνέντευξη, την οποία κάλυψαν δημοσιογραφικά εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης, εκτός των εκπροσώπων των 2 φιναλίστ σωματείων του τελικού, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Θωμάς Κάρτσακλας, οι προπονητές των ομάδων κ. Άγγελος Μπέκας και Γιώργος Γιάννος και οι αρχηγοί Τζορτζ Κόλλινς και Γιώργος Κολιός.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας άνοιξε τη συνέντευξη, ευχαριστώντας κατ΄ αρχή τα σωματεία, τον Δήμο Πρέβεζας, τον φετινό χορηγό που είναι το Cuba Beach Bar  και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την παρουσία τους και ευχόμενος όπως ο μεθαυριανός αγώνας αποδειχθεί μια αληθινή Γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Ευχές απηύθυνε και προς τους εκπροσώπους των 2 ομάδων, για να είναι η τελική έκβαση του αγώνα, όπως αυτοί επιθυμούν και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Ο προπονητής του Ερμή Καναλίου κ. Άγγελος Μπέκας από την πλευρά του ευχήθηκε να γίνει ένας ωραίος τελικός αντάξιος της ιστορίας των δυο ομάδων. Αγωνίζονται δυο ομάδες είπε που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και εύχομαι ο κόσμος που θα παρακολουθήσει τον φετινό τελικό να τον χαρεί και ελπίζει η ομάδα του να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο προπονητής του Θρίαμβου Λούρου κ. Γιώργος Γιάννος ευχαριστώντας κατ΄ αρχή την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι να το χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει και να το πάρει ο πιο τυχερός. Ο Θρίαμβος Λούρου είναι μια ιστορική ομάδα και πιστεύω ότι σο τέλος θα ανταμειφθεί με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο αρχηγός του Ερμή Καναλίου Τζόρτζ Κόλλινς είπε ότι είναι ένας τελικός ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες και η ομάδα του πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Στόχος του Ερμή Καναλίου είναι στην πρώτη παρουσία σε τελικό κυπέλλου να το κατακτήσει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε συγκεντρωμένοι και εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει.

Ο αρχηγός του Θρίαμβου Λούρου Γιώργος Κολιός ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Ο Γιώργος Κολιός απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στο «Αθανασία Τσουμελέκα» και να παρακολουθήσουν από κοντά τον φετινό τελικό.

Πηγή: sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τηλυκράτης| Με επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου superior cup(photos)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου superior cup που διοργάνωσε ο Τηλυκράτης, το προηγούμενο τριήμερο. Ευχαριστούμε τις ομάδες Α.Ο.Πλαγιάς, Άγιαξ Τρικάλων, Πανιώνιο, Οδυσσέα Νυδριού,