ΕΠΣ Π-Λ: Κύπελλουχος ο Τηλυκράτης, 3-0 τον Πανλευκάδιο.

Στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας έγινε σήμερα ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας παρουσία 1000 και πλέον θεατών όπου η ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας κέρδισε με 3-0 τον Πανλευκάδιο χάρις στα γκολ του Κολοβού και του Γεωργούση και κατέκτησε το κύπελλο για 2η συνεχόμενη φορά.



Όλα τα λεφτά ήταν το δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο ο Πανλευκάδιος ήταν καλύτερος στα πρώτα 20 λεπτά και να έχει τη δική του καλή στιγμή με τον Γαζή Νίκο, ενώ ο Τηλυκράτης που ήταν “μπλοκαρισμένος” επιθετικά σε αυτό το διάστημα ανέβηκε μετά το δεύτερο μισό του πρώτου μέρους, όπου και απάντησε με τον Τόσκα στην ευκαιρία του Γαζή Νίκου.

Τα δύο γρήγορα γκολ σε διάστημα 5 λεπτών από Κολοβό και Γεωργούση στο 51΄ και 55΄ έδωσαν σαφές προβάδισμα στους “κυανέρυθρους”, ενώ ήρθε και ένα τρίτο από το νεαρό επιθετικό τν Γεωργούση και “αγκάλιασαν” οριστικά το κύπελλο.

Ο Κολοβός στο 51′ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη και ο Γεωργούσης με δύο προσωπικά γκολ στο 55′ και 71′ διαμόρφωσε το 3-0.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Κέφης-Σίσκας

4ος: Φίτσας

Τηλυκράτης (Μαγκαφίνης Δημήτρης): Τετζέρης, Πριόνας, Καταγής Σ. (85’ Βασίλας), Χριστογιάννης (88’ Δημητρίου), Μπουρδούβαλης, Τόσκα, Τσέλα, Φράγκος (62’ Περιστέρης), Γεωργούσης, Καταγής Γ., Κολοβός(79’ Γεωργάκης).

Πανλευκάδιος (Κατηφόρης Γιώργος): Λιάσκος, Κοκόλης Χ.Σ., Κολάγκι (92’ Θεοχάρης),  Τσιάβος, Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ., Τουργέλης (63’ Ορφανός), Κονιδάρης, Κούτσικος (79’ Θειακός), Γαζής (65’ Καρελής).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...