Επίσημο Λουκέτο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ψήφισε κατά πλειοψηφία τη διακοπή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων λόγω του μητρώου των σωματείων.

Το “λουκέτο” στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι πλέον επίσημο. Το σύνολο των Ενώσεων στη σημερινή (30/09) συνέλευση τάχθηκε υπέρ της αναστολής των πρωταθλημάτων, εξαπολύοντας πυρά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ.Λευτέρη Αυγενάκη, για το Μητρώο.

Με αφορμή το πρόβλημα του μητρώου των σωματείων, η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ψήφισε σε τρία διαφορετικά σκέλη και αποφάσισε την οριστική αναστολή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

Άπαντες ψήφισαν θετικά εκτός από πέντε ομάδες και τρεις ΕΠΣ, ενώ η ΕΠΣ Σάλας ψήφισε ναι αλλά με την υποσημείωση να γίνουν τα δικά της Πρωταθλήματα. Ο τελικός απολογισμός ήταν 57 ναι, 4 όχι και 4 λευκά.

Συγκεκριμένα η ψηφοφορία “κύλησε” ως εξής:

Αστέρας Τρίπολης: Λευκό
Βόλος: Λευκό
Ιωνικός: Λευκό
Λαμία: Λευκό
Ολυμπιακός: Όχι
ΕΠΣ Ηλείας: Όχι στο πρώτο και αποχή στα άλλα δύο
ΕΠΣ Λακωνίας: Όχι
ΕΠΣ Πειραιά: Όχι
ΕΠΣ Σάλας: Ναι αλλά με αίτημα εξαίρεσης των δικών της Πρωταθλημάτων

Πηγή-ertsports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24