Ελπίδες Λευκάδας| Δελτίο τύπου για τη χριστουγεννιατικη εκδήλωση

Παιδικά χαμόγελα και φωνές γέμισε η αγορά της πόλης μας σήμερα, με αφορμή τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το σωματείο μας! 
Οι αθλητές μας συγκεντρώθηκαν στις 10.00 το πρωί στην πλατεία του Αγίου Μηνά και κατέβηκαν τον πεζόδρομο λέγοντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων, συνοδεία των προπονητών του σωματείου μας και του Αη Βασίλη, ο οποίος μοίραζε δώρα στο πέρασμα του.
Η γιορτή συνεχίστηκε στην κεντρική πλατεία, όπου οι προπονητές μας πραγματοποίησαν αθλητικές δράσεις και παιχνίδια για όλα τα παιδιά που βρισκόταν εκεί! Ο Άγιος Βασίλης συνέχισε να μοιράζει δώρα και αγκαλιές! Λιχουδιές και κεράσματα υπήρχαν για όλους τους παρευρισκόμενους!

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους προπονητές του βόλεϋ, στίβου και τένις του σωματείου μας κ.κ. Δημήτρη Ροντογιάννη, Μιχάλη Κονιδάρη, Νίκο Λιόλιο, Μαργαρίτα Πεντεσπίτη, Βάλια Χαρζηγεωργίου για την πολύτιμη συμβολή τους!
Να ευχηθούμε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Elite League| Ξεκινά στα Άνω Λιόσια το Final 4 της συναρπαστικής διοργάνωσης (pic)

Τέσσερις ομάδες, ένα τρόπαιο και δυο εισιτήρια ανόδου επισφραγίζουν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων μια συναρπαστική σεζόν της άκρως ανταγωνιστικής Elite League, της οποίας το