Δόξα Λευκάδας: Όλα δείχνουν παραμονή Καλαμπάκου!

Η Δόξα Λευκάδας πραγματοποίησε την απόλυτη υπέρβαση στα πλέι οφ της Β’ Εθνικής, καθότι κατάφερε να αποκλείσει κατά σειρά τους Βίκο Ιωαννίνων και την Γέφυρα με μειονέκτημα έδρας, με συνέπεια να κερδίσει την άνοδό της στην Elite League έπειτα από πέντε χρόνια. Πλέον οι Επτανήσιοι σχεδιάζουν σταδιακά την επόμενη μέρα τους στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν το χτίσιμο της ομάδας τους από την πολύ πιθανή παραμονή του προπονητή τους Ντίνου Καλαμπάκου, ο οποίος αφίχθη μεσούσης της σεζόν στον σύλλογο από το Αγρίνιο και έβαλε το δικό του λιθαράκι στην επίτευξη της ανόδου .

Υπενθυμίζεται ότι 58χρονος τεχνικός έχει σημαντική εμπειρία από την πάλαι ποτέ Α2, καθώς έχει καθοδηγήσει πολλές ομάδες στο εν λόγω πρωτάθλημα όπως το Παγκράτι, ο Χ. Τρικούπης και το Αγρίνιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εργαστεί και στην Basket League με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και το Μεσολόγγι. Τέλος στόχος της Δόξας αποτελεί η δημιουργία μίας αρκετά ανταγωνιστικής ομάδας, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί με συνέπεια στις πολύ πιο αυξημένες απαιτήσεις της ερχόμενης Elite League.

www.basketblog.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που