Δόξα Λευκάδας: Συνεχίζει νικηφόρα, 95-55 τη Νικόπολη

Συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα η Δόξα Λευκάδας, που επικράτησε εύκολα και της Νικόπολης με 95-55 και έχει μπροστά της το ντέρμπυ με τον ΠΑΣ Γιάννενα την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι δυο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο κοντραρίστηκαν αρκετά, με την Δόξα να παίρνει το δεκάλεπτο με την διαφορά των έξι πόντων και με την Νικόπολη να παλεύει ώστε να κρατήσει την διαφορά με λίγους πόντους αλλά με το δεύτερο δεκάλεπτο να δείχνει για τα καλά ποιος είναι το αφεντικό στο σημερινό ματς όπου η Δόξα ανέβασε τον πήχη στους είκοσι τέσσερις πόντους, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 54-30.

 

Το τρίτο δεκάλεπτο η Δόξα ξαναμπήκε στο παρκέ χωρίς να κοιτάζει τον πίνακα και ανέβαζε συνεχώς τη διαφορά και με την Νικόπολη να μην μπορεί να ανταπεξέλθει κατάφερε να πάρει και αυτό το δεκάλεπτο με την διαφορά να πιάνει τους τριάντα τέσσερις πόντους για το 78-44, ενώ το τέταρτο δεκάλεπτο μπορούμε να το πούμε ότι είχε λήξη πριν καν αρχίσει εφόσον το σκορ είχε μεγάλη διαφορά, με τον προπονητή της Δόξας Δημητριάδη να περνάει και κάποιους μικρούς στον αγωνιστικό χώρο για το τελικό σκορ 95-55.

Οι κορυφαίοι στον σημερινό αγώνα για την Δόξα Λευκάδας ήταν ο Νικολόπουλος όπου πέτυχε είκοσι τρεις πόντους και εφτά τρίποντα ενώ για τον Σ.Κ. Νικόπολη ο Κοντογιάννης σκόραρε είκοσι δυο πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 28-22, 54-30, 78-44,  95-55

Διαιτητές: Κοντογιάννης-Γκέκας

Δόξα Λευκάδας (Δημητριάδης): Νικολόπουλος 23(7), Μούτσιος 2, Κόγκας 2, Αργυρός , Αναγνωστόπουλος 5(1), Τσιαβές 10, Βαγενάς 11(1), Γεωργάκης 9(1), Μακρόπουλος 15(1), Βλαχάκης, Τριχόπουλος 11(3), Φέτσης 2, Ζαμπάκης 5.

Νικοπόλη Πρέβεζας (Παπίρης-Πολίτης): Μήχος Σ. 2, Κοντογιάννης 22, Τζίμας, Καραστάθης, Παπαχρήστος 5, Κακιούζης 12(1), Παπαμιχαήλ, Ζήκας, Μούλας 12(1), Βαβέτσης, Ρέμπης 2.

Πηγή: gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...