Δόξα Λευκάδας Βίκος Cola| Με Ψυχικό(27/1 – 16.30μμ) – Δηλώσεις Γοργόνη – Livesteaming στο youtube

Το Ψυχικό φιλοξενεί τη Δόξα Λευκάδας το Σάββατο στις 16:30 για την 18η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Στιγμιότυπα της αναμέτρησης θα μεταδοθούν από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι, που είναι στην τελευταία θέση, θέλουν να αντιδράσουν μετά τη βαριά ήττα από τον Πανιώνιο και να πανηγυρίσουν την πέμπτη τους νίκη. «Ο αγώνας με την Δόξα θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εμείς θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση από την κακή εικόνα που είχαμε με τον Πανιώνιο, η Λευκάδα από την πλευρά της θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, θα κριθεί σε λεπτομέρειες και ελπίζω πως θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε στο τέλος. Θεωρώ πως στο παιχνίδι του Σαββάτου τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα. Η καλή άμυνα είναι αυτή που θα δώσει ρυθμό στην επίθεση και πιστεύω αυτό θα κρίνει και το ματς», τόνισε ο 20χρονος γκαρντ του Ψυχικού, Σωτήρης Οικονομόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα κερδίζοντας την Ελευθερούπολη και στόχος τους είναι η τέταρτη νίκη στην δέκατη εξόρμηση μακριά από τη Λευκάδα. «Παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα στη κατηγορία με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς που θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση και σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και στη συνέχεια του πρωταθλήματος», σημείωσε ο 25χρονος γκαρντ της Δόξας Λευκάδας, Διογένης Γοργόνης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δόξα Λευκάδας| Συγχαρητήρια στο Μίλωνα

Η Δόξα Λευκάδας, έδωσε συγχαρητήρια στο Μίλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1. Η Ανακοίνωση Η Α.Ε. Δόξα Λευκάδας, συγχαίρει τον

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Λεπτό προς λεπτό η 5η αγωνιστική

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη των σκορ στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για τη Γ’ Εθνική. Μετά τους αγώνες δείτε αναλυτικά τα