Δόξα Λευκάδας: Ενήμερωση για τους δημοσιογράφους/φωτορεπόρτερ

Δελτίο τύπου που ενημερώνει τους δημοσιογράφους/φωτορεπόρτερ για το πως μπορούν να προμηθεύονται τις διαπιστεύσεις εισόδου στο ΔΑΚ Λευκάδας για τα εντός έδρας παιχνίδια εξέδωσε η διοίκηση της ΚΑΕ Δόξας Λευκάδας.

Η ανακοίνωση

Ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League που αρχίζει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι δικαίωμα εισόδου έχουν τα μέλη των Ενώσεων Συντακτών Ημερήσιου Τύπου και ΠΣΑΤ.

Οι δημοσιογράφοι που δεν ανήκουν στις προαναφερόμενες ενώσεις θα πρέπει να απευθύνονται στο Γραφείο Τύπου της ΚΑΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση, info@doxalefkadas.gr για να αιτηθούν διαπίστευση.

Αναφορικά με τους φωτογράφους, επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα και στους χώρους εργασίας μόνο με το φωτογραφικό τους γιλέκο το οποίο μπορούν να προμηθεύονται από το Γραφείο Τύπου του ΕΣΑΚΕ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24