ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Να μπει με το δεξί στο β΄ γύρο

Με μόνο στόχο την επιστροφή στις νίκες η ΔΟΞΑ Λευκάδας καλείτε να αντιμετωπίσει τον ιστορικό Ηρακλή στο ΔΑΚ Λευκάδας το Σάββατο 13/2/2016 στις 17:00. Η ομάδα της Λευκάδας μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, θέλει να επιστρέψει στις νίκες καθώς το τελευταίο της αποτέλεσμα ήταν η εκτός έδρας ήττα στο ματς θρίλερ με το Ψυχικό με 116-115 στο κλείσιμο του πρώτου γύρου.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στο βαθμολογικό πίνακα (22 βαθμοί) αλλά η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει ένα ματς λιγότερο. Ο φιλοξενούμενος Ηρακλής το τελευταίο διάστημα δείχνει αρκετά ανεβασμένος. Έχοντας αποφύγει τις περιπέτειες φαίνεται πως έχει βάλει πλώρη για τη πεντάδα και τα play off.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έρχεται στη Λευκάδα με μόνο πρόβλημα την απουσία του Σωτήρη Γκιουλέκα. Ο έμπειρος φόργουορντ τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του με τα Ανατόλια και ο coach του γηραιού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του. Από την άλλη στο στρατόπεδο των γηπεδούχων ο Φώτης Τακιανός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η ομάδα του μοιάζει πάνοπλη για να αντιμετωπίσει την πιο ιστορική ομάδα της κατηγορίας.

Η προϊστορία των δύο ομάδων μας λέει πως το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις το έχουν οι νησιώτες, καθώς σε τρεις αναμετρήσεις η ομάδα της Λευκάδας έχει ισάριθμες νίκες και μάλιστα οι δύο στο Ιβανώφειο. Η αναμέτρηση αυτή είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Από τη μία η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, από την άλλη οι βλέψεις των γηπεδούχων για κάτι καλό αυτή τη χρονιά, μα πάνω από όλα το ιστορικό όνομα των φιλοξενούμενων κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου που αναμένεται να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του ομάδα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δόξα Λευκάδας| Συγχαρητήρια στο Μίλωνα

Η Δόξα Λευκάδας, έδωσε συγχαρητήρια στο Μίλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1. Η Ανακοίνωση Η Α.Ε. Δόξα Λευκάδας, συγχαίρει τον

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Λεπτό προς λεπτό η 5η αγωνιστική

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη των σκορ στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για τη Γ’ Εθνική. Μετά τους αγώνες δείτε αναλυτικά τα