Γράφουν για Τζήμα και Δόξα Λευκάδας

Δημοσιεύματα από δύο μεγάλα site(basketblog.gr & superbasket), που ασχολούνται με το καθημερινό ρεπορτάζ του μπάσκετ, μπλέκουν σε σενάρια τη Δόξα Λευκάδας και τον προπονητή, Γιάννη Τζήμα, με το lefkadasportnews.gr να έχει την πληροφόρηση ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα εφικτό να ισχύσει τουλάχιστον στο προσκήνιο, γιατί παρασκηνιακά, πολλά “κόλπα” μπορούν να γίνουν.

Το λέμε και το γράφουμε αυτό για να το γνωρίζει ο κόσμος, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει συνέλευση, ώστε να βρεθούν όλα τα μέλη της διοίκησης για να συζητήσουν για το “αύριο” της Δόξας Λευκάδας. Από την άλλη όμως, όλο και κάποιες συζητήσεις, ανεπίσημες προφανώς, μπορεί να έχουν γίνει μεταξύ κάποιων μελών και να βγαίνουν διάφορα προς τα έξω.

Βέβαια σε περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Τακιανός στη Λευκάδα, τότε ίσως πέσει και το όνομα του Γιάννη Τζήμα στο τραπέζι, ενώ σίγουρα θα “παίξουν” και άλλα ονόματα, αλλά αυτό δεν είμαστε ακόμη σε θέση να το γνωρίζουμε αυτή την στιγμή, αφού υπάρχει η εκκρεμότητα με την υπόθεση του Φώτη Τακιανού.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και συνεχώς βγαίνουν φήμες, πόσο δε μάλιστα για μια ομάδα όπως η Δόξα, που “πουλάει” τα τελευταία χρόνια σε δημοσιογραφικά και μανατζερικά στέκια….Αλλά βεβαίως βεβαίως, ούτε ο καθένας δημοσιογράφος αυτά που γράφει τα βγάζει από το κεφάλι του.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Φώτη Τακιανό και το μέλλον του με την ομάδα, καθώς μένει η συζήτησε με τον πρόεδρο, τον Σταύρο Κουκουμπρή και από παίχτες, έχουμε την αίσθηση ότι μέχρι αυτή την στιγμή, μόνο ο Σάκης Καρύδας είναι σίγουρος για του χρόνου.

Ορισμένοι, φαίνονται ενοχλημένοι από αυτά τα δημοσιεύματα, γιατί η Δόξα είναι ένας οργανισμός που ποτέ δεν έχει δώσει δικαώματα και θεωρούν “unfair” το να γράφετε κάτι από την στιγμή που δεν υπάρχουν ακόμα συζητήσεις για να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Φώτη Τακιανό.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...