Γ΄ Εθνική| Με Ξανθόπουλο και 5 ανανεώσεις ξεκίνησε ο Παναγρινιακός!

  • Το Δ.Σ του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ στηριζόμενο στην πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων ετών, ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με το προπονητικό τιμ. Πιο συγκεκριμένα προπονητής της ομάδας μας παραμένει για τέταρτη χρονιά ο κ. Βασίλης Ξανθόπουλος με άμεσο συνεργάτη, βοηθό του και αναλυτή τον κ. Αλέξανδρο Ψυλιά. Προπονητής τερματοφυλακων παραμένει ο κ. Νίκος Τσιρωνης. Στο προπονητικό τιμ προστίθεται ως γυμναστής ο κ. Γιώργος Πετσίνης τον οποίο και καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ.
  • ΤΟ Δ.Σ της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον επιθετικό Αποστόλη Τσιούνη.
    Για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος ήταν ο άτυχος της περσινής σεζόν, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, καθώς πρόκειται για έναν επιθετικό με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία που αναδεικνύεται απο τους κορυφαίους σκόρερ στο πρωτάθλημα αυτό.
    Ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
  • Ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας για ακόμα μια χρονιά με τους Σπύρο Σωτηρόπουλο και Νίκο Μήλιο.
    Ο Σπύρος Σωτηρόπουλος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία, με τον Νίκο Μήλιο ο οποίος αγωνίζεται ως χαφ να έχει θητεία από συλλόγους σε επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ υπήρξε και διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17, Κ18 και Κ19.
    Αμφότεροι αποτέλεσαν την περσινή χρονιά βασικοί συντελεστές της άκρως επιτυχημένης πορείας για τον σύλλογο μας.
    Ευχόμαστε και στους δυο υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
  • Ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της για ακόμα μια χρονιά με τους δύο εκ των αρχηγών της ομάδας μας Βασίλη Γκόλια και Γιώργο Καντάνη.
    Αμφότεροι αγωνίζονται με επιτυχία τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τα χρώματα της ομάδας μας, με το Βασίλη Γκόλια να αγωνίζεται ως αριστερό μπακ με θητεία στην superleague και σε άλλες επαγγελματικές κατηγορίες, και ο Γιώργος Καντάνης ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, να προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά στη Γ΄Εθνικη με την ομάδας μας.
    Ευχόμαστε και στους δυο υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τιμή το Δ.Σ του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Συνεχίζονται την Κυριακή (19/5) τα Πρωταθλήματα ανόδου στη Γ’ Εθνική. Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 17:00 Αναλυτικά: Αναγέννηση Περιβολίου Αμβρακικός Βόνιτσας Διαιτητής: Τσάνης (Κοζάνης)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Ανανέωσε ο Τζόρτζ Κόλλινς

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει στο στρατόπεδο του Ερμή Καναλίου και μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Άγγελο Μπέκα, η διοίκηση προχώρησε και