Δόξα Λευκάδας| Βαγενάς: “Ελάτε να ζήσουμε το όνειρο”

Ο Βασίλης Βαγενάς, θα είναι τιμ μάνατζερ της Δόξας Λευκάδας την φετινή σεζόν που θα βρει την ομάδα της Λευκάδας στην Α1. Ο αθλητής που κόσμησε και διαφήμισε τη Λευκάδα στα παρκέ του Ελληνικού μπάσκετ, μιλάει στην MEDIA DAY στο lefkadasportnews.gr για τη νέα πρόκληση της Δόξας και στέλνει το δικό μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Πως βλέπεις την προσπάθεια που σε μικρό χρονικό διάστημα η ομάδα θα αρχίσει της επίσημες υποχρεώσεις: Νομίζω ότι είναι κάτι πρωτοφανές, όχι μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα, αλλά παγκοσμίως. Τόσα πολλά πράγματα από μια ερασιτεχνική κατηγορία, να μπορέσεις να συστήσεις μια ΚΑΕ, να ετοιμάσεις την ομάδα να εμφανιστεί σε ένα παιχνίδι τόσο σύντομα, πρόκειται για ένα μικρό θαύμα κατά την άποψή μου.
Για το αν θα είναι ανταγωνιστικοί η ομάδα: Θεωρώ, ότι σίγουρα τη δεδομένη στιγμή, οι επιλογές που έχουν γίνει είναι οι καλύτερες δυνατές και η ομάδα, πρώτα ο θεός να είμαστε όλοι υγιείς, θα εμφανιστούμε πολύ καλοί μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ένα τεχνικό τιμ το οποίο αναμφίβολα είναι πολύ έμπειρο και βασιζόμαστε και σε αυτό πάρα πολύ όπως καταλαβαίνεις. Στις εμπειρίες τους, στις γνώσεις τους, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει η ομάδα στις εμπειρίες της κατηγορίας.

Προσωπικά πως βλέπεις την αλλαγή που έχεις κάνει από παίχτης σε τιμ μάνατζερ της ομάδας: Δεν παίζει ρόλο το τι είσαι. Σημασία έχει ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται βοήθεια από τους πάντες, από τον κόσμο, από όσους γνωρίζουν και τρέχουνε, από όσους μπορούν να τρέξουν. Νομίζω όλοι μας, όπως και όλος ο κόσμος. Όλοι εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα, όπως και κόσμος που είναι εκτός ομάδας, προτίθεται και το βλέπουμε και καθημερινά, να βοηθήσει στην ομάδα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί χωρίς την βοήθεια αυτή, δεν θα μπορούσε η ομάδα να κάνει τίποτα στην ουσία και όχι μόνο φέτος, όλα τα χρόνια.

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: Το μήνυμα που θέλω να στείλω, είναι ότι ξεκινάει ένα όνειρο για τη Λευκάδα, γενικά για τον αθλητισμό της Λευκάδας. Ας έρθει εδώ στο γήπεδο να χαρούμε όλοι μαζί, να χαρούμε την χρονιά, να ευχαριστηθούμε το άθλημα και γιατί όχι να είναι η αρχή μιας νέας πορείας για το Λευκαδίτικο αθλητισμό, σε επαγγελματικά πλέον επίπεδα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...