Β΄ ΕΠΣ Π-Λ| ΠΑΣ Σφακιώτες – ΑΟ Αγ.Πέτρου 0-3

Τη νίκη με σκορ 0-3 πήρε η ομάδα του Αγίου Πέτρου, στην έδρα του ΠΑΣ Σφακιωτών στο παιχνίδι που έγινε στους Σφακιώτες για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Η ομάδα του Νίκου Φούντογλου, προηγήθηκε με σουτ του Νάστου στο 40΄ λεπτό και με το 0-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι είχε το ίδιο τέμπο, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν δύο γκολ προς το τέλος του παιχνιδιού και να φεύγουν με το διπλό. Ο Ηλιάδης με πλασέ έκανε το 0-2 και ο Φυτόπουλος, που είχε περάσει σαν αλλαγή, έγραψε το τελικό 0-3 στις καθυστερήσεις.

Οι Χαλκιόπουλος και Νάστος, είδαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στην ίδια φάση και άφησαν τις ομάδες τους με δέκα παίχτες.

Διαιτητής:
Παναγιώτου Α. – Βοηθοί: Παππάς Δ. – Παππάς Σ.

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ(Κυριάκος Παπαδόπουλος): Πολυχρονόπουλος Α., Παπανικολόπουλος, Ζαβερδινός, Κρόνι, Γιαπλές, Βαφιάς, Βεργίνης, Χαλκιόπουλος, Μπάκα, Πολυχρονόπουλος Ε., Ψάρρος.

ΑΟ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ(Νίκος Φούντογλου): Σάντας Π., Τσούτσης, Λέζος, Νάστος, Σάντας Χ., Κοντογιάννης, Ηλιάδης, Σκέμπης, Λάζαρης, Φούντογλου, Τούτου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...