Β΄ ΕΠΣ Π-Λ| Αναγ. Τσουκαλάδων – Νέοι Πανλευκάδιου 1-2

Με ανατροπή στο σκορ οι Νέοι του Πανλευκάδιου επικράτησαν με 2-1 στον αγώνα που έγινε το πρωί στο γήπεδο των Σφακιωτών, για την 5η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣ Π-Λ.

Χωρίς σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληωη γράφτηκε η ιστορία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Κούρτη στο 49΄(1-0) και είχαν δοκάρι με τον Χότζα στο 57΄ για να φτάσουν στο 2-0.

Τελικά, ο Κοντογιώργης έφερε το παιχνίδι στα ίσια λίγο πιο μετά, στο 59΄ για το 1-1 και στο 65΄ είχαμε πλήρη ανατροπή σκηνικού, με τον ίδιο παίχτη να σημειώνει δεύτερο τέρμα και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του, με σκορ 1-2.

Αναγ. Τσουκαλάδων| Βεργίνης Ι., Βεργίνης Ι., Βεργίνης Ξ., Παπαδήμας, Σολδάτος, Μπάλτσας, Χότζας, Χριστοδούλου, Αρίδας, Κούρτης Σ., Κεντραϊ.

Νέοι Πανλευκάδιου| Κατσιγιάννης, Μαυροκέφαλος-Χαλικιάς, Λογοθέτης, Κούρτης Ν., Τσούτσης, Αρβανίτης, Ζαβερδινός, Νάνος, Κοντογιώργης, Παπαδόπουλος, Γλένης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Elite League| Ξεκινά στα Άνω Λιόσια το Final 4 της συναρπαστικής διοργάνωσης (pic)

Τέσσερις ομάδες, ένα τρόπαιο και δυο εισιτήρια ανόδου επισφραγίζουν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων μια συναρπαστική σεζόν της άκρως ανταγωνιστικής Elite League, της οποίας το