Απάντηση Σπύρου Πολίτη στην ανακοίνωση του Τηλυκράτη

Προς Γνώση του κοινου:

ΟΛΕΣ οι σημαίες και πανό ΌΛΩΝ των σωματείων κατέβηκαν από τα κάγκελα και τις κερκίδες. Στόχος η επανατοποθετηση των σημαιών , κατόπιν σχετικού αιτήματος, όπως προβλέπεται, για όποιον θέλει να βάλει τη σημαία του στο γήπεδο με τάξη και σε συγκεκριμένη θέση!

Πάντως η σημαία κανενός συλλόγου δε θα αναρτηθεί στο κοντάρι της Ελληνικής σημαίας, γι αυτό και κατέβηκε άμεσα η σημαία που αναρτήθηκε σε αυτό!(φωτο)

Η τοποθέτηση των σημαιών δεν υποδηλώνει ιδιοκτησία του γηπέδου από κανέναν, άλλα μόνο τους χρήστες του. Το γήπεδο είναι δημοτικό στάδιο κι ανήκει στην Ελλάδα , τη Λευκαδα και τους δημότες της.Η χρήση του ορίζεται από τον ψηφισμένο κανονισμό λειτουργίας αθλητικών εγκαταστασεων. Τα δικαιώματα όλων είναι ίδια! Η χρήση των αγωνιστικών χώρων αναλογική.

Από τον προσωπικό λογαριασμό facebook

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24