ΑΟ Καρυάς: Τριπλή ενίσχυση η Καρυά – Παρασκευή 19/8 η “πρώτη”

Σε τρεις προσθήκες προχώρησε ο ΑΟ Καρυάς, που αναμένεται να κάνει και άλλες μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες μέρες, ενώ την Παρασκευή 19/8 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της ορεινής Λευκάδας έβαλε στο ρόστερ της  τον 24χρονο μεσοαμυντικό Δημήτρη Μεϊντάνη από τον Πανλευκάδιο, τον 21χρονο τερματοφύλακα Μαρίν Πέτκοφ από τον Οδυσσέα Νυδριού, και τον  23χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Βενέτη από τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Παρασκευή 19/8. Ενώ, στα μεταγραφικά και ο Πάνος Κρητικός, με σεζόν σε Πανλευκάδιο και Κατούνα, αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24