Αλλαγή χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας (pics) – Αντιδράσεις από Τηλυκράτη.

Εργασίες ξεκίνησαν στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, για την αλλαγή του χλοοτάπητα με το χρονικό διάστημα το οποίο επιλέχθηκε να γίνει το συγκεκριμένο έργο να δημιουργεί αντιδράσεις από την πλευρά κυρίως του Τηλυκράτη, που ενδέχεται να τοποθετηθεί επίσημα.

Πρώτον, 16/9 θα δώσει αγώνα με ομάδα Football League, για την είσοδό του στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που σημαίνει επιπλέον έσοδα και διαφήμιση της Λευκάδας. Όμως με κλειστό γήπεδο, θα επιβαρυνθεί με παραπάνω έξοδα το σωματείο.

Δεύτερον, υπάρχει τρομερό πρόβλημα για το χώρο των προπονήσεων, διότι το γήπεδο Νυδριού και Τσουκαλάδων εκτελούνται έργα. Στον Αγ. Πέτρο είναι μακρυά. Ενώ, το γήπεδο των Σφακιωτών μένει μόνο, που θα εξυπηρετεί σχεδόν όλες τις ομάδες.

Εδώ η ανάρτηση του κ. Πολίτη στο Facebook.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24