ΑO ΚΑΡΥΑΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1-4(video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Τηλυκράτης πέρασε μέσα από την Καρυά, επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή, ο Σίδερης δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και όλα λειτουργούν άψογα για το σύνολο του Άγγελου Μπέκα.

Με τον Σιδέρη στο 23′, ο Τηλυκράτης κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 και όλα έγιναν πιο εύκολα για τη συνέχεια, που βρήκε τους “κυανέρυθρους” μπροστά  στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Περιστέρης στο 41′.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, ο Τηλυκράτης είχε ανεβάσει στα τέσσερα γκολ το δείκτη του σκορ, με τον Ορφανό στο 55΄ και τον Θειακό με σουτ από τα 30 μέτρα στο 60΄ λεπτό και συνέχεια έριξε ρυθμούς.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν στα υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν να μειώσουν με έναν πρώην “κυανέρυθρο” τον Σταύρου.

Διαιτητής:
Μπαΐλης – Βοηθοί: Παπαδόπουλος – Σίσκος

ΑΟ Καρυάς (Α. Βλασσόπουλος): Φατούρος, Ρεκατσίνας, Γούλας, Παπάς(70′ Βλάχος), Ναζεράι, Χαλκιόπουλος, Μπουρσινός(50′ Αραβανής), Γιαπλές, Σκέμπι, Σταύρου, Βακουφτσής(63’Νταλιάρδας).

Τηλυκράτης (Α. Μπέκας): Σκιαδάς, Σκανέλος, Θειακός, Καταγής Λ(20′ λ. τρ. Μπουρδούβαλης), Ιασωνίδης, Περιστέρης(46′ Γεωργάκης), Κτενάς, Σιδέρης(65′ Μακρυγιάννης), Καταγής Γ, Δημουλιάς, Ορφανός

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τηλυκράτης| Με επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου superior cup(photos)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου superior cup που διοργάνωσε ο Τηλυκράτης, το προηγούμενο τριήμερο. Ευχαριστούμε τις ομάδες Α.Ο.Πλαγιάς, Άγιαξ Τρικάλων, Πανιώνιο, Οδυσσέα Νυδριού,