Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Τρίποντο επί του Νυδριού(3-0) και κορυφή για Θρίαμβο Λούρου

Ο Θρίαμβος Λούρου νίκησε 3-0 τον Οδυσσέα Νυδριού , εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Απόλλωνα Πάργας και βρίσκεται πρώτος στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, στο +1 από τη δεύτερη θέση.

Στο 47΄ ο Μπόμπορης έκανε το 1-0 για τον Θρίαμβο Λούρου και στο 73΄ ο Ζάκκας με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Μάκη Δήμα. Στο 90΄ ο Κολιός Γ. με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στον αγώνα. Ο Οδυσσέας Νυδριού στο 46΄ με τον Καρελή και ο Θρίαμβος Λούρου με τον Γεωργίου στο 80.

Διαιτητής: Καλογερής Βοηθοί: Κέφης – Αβραμίδου

Θρίαμβος Λούρου (Μάκης Δήμας): Καραπιπέρης, Πρέντζας (88΄ Γόγολος), Λαμπρούσης, Γκίνι, Πάνου, Κόλλινς, Γκολάκου (65΄ Κολιός Π.), Κούσης, Μπόμπορης (58΄ Κολιός Γ.), Γεωργίου, Λάππας (65΄ Ζάκκας).

Οδυσσέας Νυδριού(Χρήστος Βάννας): Σκιαδάς, Βρεττός (49΄ Σκέμπης), Ρεκατσίνας, Καταγής, Γεωργάκης, Βάννας, Γαζής Ν., Κοντοπρίας (65΄ Καββαδάς), Γαζής Σ. (65΄ Ζάτσε), Καρελής Νάστος (83΄ Rrapaj).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24