Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Πανλευκάδιος – ΠΑΣ Πρέβεζας 1-1

Στο “Χ” έμειναν Πανλευκάδιος και ΠΑΣ Πρέβεζα στο σημερινό ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής στην Λευκάδα.  Για ακόμη μια φορά ο Πανλευκάδιος έδειξε ότι παραμένει η μοναδική ομάδα που βάζει δύσκολα στους “μεγάλους”. Η ομάδα του Κατηφόρη αν και με σημαντικούς τραυματισμούς κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. 

Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου ο Γαζής εκμεταλλεύτηκε την φοβερή πάσα του Κοκόλη στην καρδιά της άμυνας και έκανε το 1-0 για του γηπεδούχους στο 3′ λεπτό. Ένα γρήγορο γκολ που πάγωσε αρκετά την ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν άμεσα να ανεβάσουν ρυθμό αλλά η καλή αμυντική λειτουργία του Πανλευκάδιου έβγαζε συνεχώς σε αντεπίθεση την επίθεσή της χωρίς όμως να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. Στο 31ο λεπτό ο Κατσαρός έπειτα από κόρνερ και λάθος διώξιμο των αμυντικών βρήκε τρόπο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ελάχιστες φάσεις και από τις δυο ομάδες αλλά το τελικό αποτέλεσμα παρέμεινε στο 1-1.

Διαιτητής: Ζιώγας Α.

Βοηθοί: Τσόγκας Α. – Γκατζονίκας Η.

Πανλευκάδιος (Γ. Κατηφόρης): Λιάσκος,Κοκόλης, Τσιάβος, Κούμπης, Φλούδας, Κοκόλης Χ., Τουργέλης, Κονιδάρης, Ορφανός, Γαζής

ΠΑΣ Πρέβεζα (Β. Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Γκίνι, Γεωργίου, Δήμας, Ιασωνίδης Θ., Σκαμνέλος, Τριαντος, Μπόμπορης, Σπανός

πηγή: lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24