Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Ξεχωρίζει το Βόνιτσα-Φιλιππιάδα

Η 8η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας διεξάγεται το Σάββατο 25/11 ώρα 15.00μμ και από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Αμβρακικό Βόνιτσας και τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ενώ, με ενδιαφέρον αναμένεται και το Πανλευκάδιο – Απόλλων Βουβοποτάμου.

Στη Βόνιτσα οι γηπεδούχοι, που ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι με τη Πάργα, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Αντίθετα, η Φιλιππιάδα, έρχεται από 6αρα με τη Πλαγιά και 8αρα στο κύπελλο με την Κατούνα. Ενώ, πλέον, βρίσκεται 2 πόντους πίσω από τη Βόνιτσα.

Ο Πανλευκάδιος, μετά το…τρελό παιχνίδι, που ζήσαμε στο Νυδρί, με την ομάδα του Χασακή, να πηγαίνει από τον παράδεισο του 1-3, στη κόλαση του 4-3 και τούμπαλιν στον παράδεισο ξανά, με 4-5, υποδέχεται τον Βουβοπόταμο, που πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα, με τον Τζήμα στον πάγκο.

Τέλος, ο πρωτοπόρος και αήττητος Απόλλων Πάργας, υποδέχεται σε μια κλασσική μονομαχία τον Οδυσσέα Νυδριού, με τους στόχους όμως των δύο ομάδων να είναι εντελώς διαφορετικοί.

Πρόγραμμα (8ης) αγωνιστικής |
Σάββατο (25.11.2023, 15:00)

Αμβρακικός Βόνιτσας – Εθνικός Φιλιππιάδας

ΑΟ Πλαγιάς – Θρίαμβος Λούρου

Απόλλων Πάργας – Οδυσσέας Νυδριού

Πανλευκάδιος – Απόλλων Βουβοποτάμου

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου – ΠΑΣ Παλιάμπελα

Ρεπό: Ερμής Καναλίου

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Τα αποτελέσματα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών των ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Αναγέννηση Περιβολίου – Αμβρακικός Βόνιτσας 0-3 Θύελλα