Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Ξεκίνησε ο ΑΟ Μύτικας – Σημαντική η ενίσχυση της ομάδας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα και ώρα 18.30 στο γήπεδο Μύτικα σε πολύ καλό κλίμα η επίσημη πρώτη συγκέντρωση του Α.Ο Μύτικα για τη σεζόν 2022-20212 στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Το παρόν έδωσαν τα παλαιά και νέα αποκτήματα της ομάδας, ο προπονητής της ομάδας κ. Θωμάς Βασιλειάδης αλλά και μέλη του Δ.Σ. Στον ΑΟ Μύτικα συνεχίζουν οι Κώστας Δημουλιάς, ο Ηλίας Κατωγιάννης, Γιάννη Ντίτσο και  ο Χρήστος Τσόκα. Ενώ, ενισχύθηκε με τους Βασίλη Τουλκερίδη, Άρη Μιχάλη, Ρένος Λιάσκος, Γιάννης Ζιώγκας, Μιχάλης Ντέτσικας, Leyti Diaw, Άρη Πατακιάρα, Βασίλη Νταλιάρδα και Φίλιππο Καράκη, όπως έχει γράψει το gosports.gr.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα φέτος έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να είναι πλήρως ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα που είναι προ των πυλών.

Πηγή| Gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ Ανόδου| Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Συνεχίζονται την Κυριακή (19/5) τα Πρωταθλήματα ανόδου στη Γ’ Εθνική. Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 17:00 Αναλυτικά: Αναγέννηση Περιβολίου Αμβρακικός Βόνιτσας Διαιτητής: Τσάνης (Κοζάνης)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Ανανέωσε ο Τζόρτζ Κόλλινς

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει στο στρατόπεδο του Ερμή Καναλίου και μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Άγγελο Μπέκα, η διοίκηση προχώρησε και