Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Αμβρακικός Βόνιτσας – Εθνικός Φιλιππιάδας 1-3

Μεγάλο διπλό για τον Εθνικό Φιλιππιάδας στη Βόνιτσα, με το Νίκο Κολιό να  παίρνει… από το χέρι τον Εθνικό στη Βόνιτσα και του χάρισε σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική νίκη. Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο 54΄ από τον επιθετικό της ομάδας του Δημήτρη Μπαλάφα, και «τρίποντο» μετά από την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ερμή Καναλίου. Το «κερασάκι στην τούρτα» από τον Λάμπρο Δήμο στην εκπνοή.

Στο 44΄ ο Κολιός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τρανουλίδη και έκανε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 51΄ ο Εθνικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παπαρούνη και στο 59΄ ο Κολιός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα έκανε το 0-2.

Στο 68΄ ο Καταγής εκτέλεσε το πέναλτι, ο Βαρέλης απέκρουσε αλλά ο αμυντικός του Αμβρακικού κέρδισε το… ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 69΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βέκιος και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Δήμος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής: Σπυράκος Βοηθοί: Λάζαρης – Κώτσης

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης – Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Βασίλας (32΄ λ.τρ. Χαϊδάκης), Ιασωνίδης Θ., Ιωάννου (60΄ Νταλάρδας), Βλάχος, Μπούζι (46΄ Σολδάτος), Μπουρδούβαλης, Ορφανός, Καταγής, Βέκιος, Βρεττός.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Πάνου, Κίτσιος Χ., Δημουλάς, Παπαρούνης, Κίτσιος Γ., Γούλας, Τσιάπι, Κολιός (79΄ Δήμος), Νίκου (54΄ Λύτος), Μπότσαρης (87΄ Μπακοχρήστος Θ.).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...