Τηλυκράτης – Αστέρας Πετριτής 2-0 (video)

Σε χαλαρούς ρθμούς ο Τηλυκράτης επιβλήθηκε με 2-0 του Αστέρα Πετριτή, με την ομάδα της Κέρκυρας να υποβιβάζεται και μαθηματικά και πλέον, τα επόμενα τρία παιχνίδια της έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και στην συνέχεια έκανε διαχίρηση της νίκης, ενώ το μυαλό όλων βρίσκεται στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με το επόμενο να είναι ένα μακρυνό ταξίδι στη Βόρεια Εύβοια.

Έπεσε και μαθηματικά η ομάδα του Γιάννη Χονδρογιάννη, καθώς μετά την ήττα της από τους Λευκαδίτες και τις νίκες της Αμβρακίας Κωστακιών και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας δεν έχει περιθώρια… αντίδρασης.

Το πρώτο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 28’ με σουτ του Σιδέρη, ενώ στο δεύτερο επιτεύχθηκε επίσης στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 40’ κέρδισαν πέναλτι, έπειτα από χέρι αμυνόμενου ποδοσφαιριστή. Ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών, δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σκόρερ: 28’ Σιδέρης, 40’ πεν Παπαδόπουλος

Κόκκινη: 

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης (46’ Μπουρδούβαλης), Κτενάς (60’ Βασιλείου), Καλογερής, Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Μακρυγιάννης, Περιστέρης (75’ Γεωργάκης).

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Κορμπάς, Καρβούνης, Γράντος, Τσιάβος, Πολύζος (65’ Τόμπρος), Στούπας Σπ., Γαστεράτος, Γαρδικιώτης, Στούπας Δ. (70’ Λέσσης Γ.), Τριβυζάς, Γεωργοπάλης Ν.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που